presa-abkant-cnc-cluj-5

ALTE SERVICII

STANDUL PENTRU DEZINFECTARE MAINI, CAPACITATE 5 L

 

Poate fi utilizatatâ în interior cât și în exterior, în proximitatea intrărilor în clădiri, birouri, școli, fabrici, în special acolo unde există flux mare de personal.

Este fabricat din oțel vopsit în câmp electrostatic, funcționează prin sistemul “NO TOUCH”, doar prin acționare mecanică cu piciorul. Dispune de un flacon reîncărcabil cu o capacitate de 5000 ml.

STANDUL PENTRU DEZINFECTARE MAINI, CAPACITATE 1 L

 

Este un dispozitiv conceput pentru a combina designul elegant cu ușurința în utilizare. Dozatorul se acționează manual și dispune de o capacitate de 1000 ml. Este fabricat din oțel vopsit în câmp electrostatic, ceea ce ne permite să vă oferim o gamă variată de culori.

DISPENSER CU PEDALA, CAPACITATE 1 L

Este un dispozitiv ușor de folosit, potrivit nevoilor actuale. Se acționează în mod mecanic apăsând pedala cu piciorul, ceea ce elimină riscul de contaminare. Dispune de un recipient cu o capacitate de 1000 ml pentru dezinfectant. Nu este necesară nicio instalare, dar aveți posibilitatea de a-l prinde în 4 șuruburi – sistem anti-furt. Culori disponibile: alb, negru, roșu, albastru, turcoaz, galben.